Fönsterputsgrossisten

Du är här: Hem > Köp- och leveransvillkor

Fönsterputsgrossisten

- vi förenklar din vardag

Köp- och leveransvillkor


Hur du handlar
1. Utan konto: klicka på önskade produkter, välj antal, klicka på Köp, klicka på Till Kassan (eller klicka på Varukorgen och sedan Till Kassan), fyll i kunduppgifter, kontrollera din order, klicka på Skicka
2. Med konto: logga in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får av Fönsterputsgrossisten, sedan är proceduren densamma som ovan förutom att kunduppgifterna redan är ifyllda
3. Du kan även mejla din beställning till info@fonsterputsgrossisten.se eller ringa 040-18 00 00

Leveranstid
1-2 dagar efter ordermottagande.

Leveransvillkor
Fraktfritt vid order över 700 kr netto. Order understigande fraktfri gräns debiteras 95 kr. Vid order på stegar samt fasta ultrarent system debiteras verklig fraktkostnad, även om det inte syns i ordererkännandet. Vattentankar skickas fraktfritt.

Betalningsvillkor
Betalning skall vara oss tillhanda senast 20 dagar efter fakturadatum. Vid försenad betalning
debiteras dröjsmålsränta om 8% samt ev. påminnelseavgifter och inkassouppgifter.

Leveranssätt
Företagsadress: För leveranser till företagsadresser levereras beställningen till ert företag av DHL. Det måste finnas personal under dagtid som kan ta emot paketet. Om leveransförsöket misslyckas fakturerar DHL en avgift vilken vi fakturerar kunden.
Hemadress: För leveranser till hemadresser skickas beställningen som standard till ditt närmaste DHL Servicepoint, du får sms-avisering när paketet finns för avhämtning och du hämtar det själv när det passar dig. Vid kolli tyngre än 20 kg och/eller kollit är längre än 150 cm eller om det är flerkollisändning skickar vi som gods med sms-avisering där du hämtar det själv hos närmaste DHL-terminal. Du som beställer till hemadress men har svårt att hämta på närmaste DHL-terminal kan beställa sms-avisering och själv komma överens med fraktbolaget om leveransdatum.

Reklamationer
Reklamationer av skadad eller saknad vara ska noteras direkt på fraktsedeln och signeras av chauffören. Anmälan till Fönsterputsgrossisten ska ske senast 5 dagar efter leverans.

Returer
Returnering av beställda artiklar kan ske inom 2 månader från leveransdatum för lagerförda artiklar. Kunden betalar full returfrakt, 90% av varuvärdet krediteras efter att Fönsterputsgrossisten mottagit och godkänt returnerat gods i oskadat emballage.

Felleveranser
Anmäl felleverans till Fönsterputsgrossisten inom 8 dagar. Vi ombesörjer returfrakten. Godset ska alltid returneras i oskadat emballage. Fönsterputsgrossisten ansvarar inte för oaviserade returer.

Generella villkor
Priserna på hemsidan ersätter tidigare priser och gäller tills vidare. Alla priser är angivna exklusive moms om 25%. Fönsterputsgrossisten förbehåller sig rätten att justera priserna utan förekommande
anledning. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Fönsterputsgrossisten förbehåller sig rätten att avgöra kundstatus. Dessa köpvillkor gäller endast för kunder i Sverige med leveransadress i Sverige.